NIEUWS EN UPDATES

MarioFanSite

De Nieuwe MarioFanSite is heel erg geüpdated de laatste tijd! Een hele nieuwe opmaak, meer informatie en andere coole dingen. Er moet aleen nog gewerkt worden aan de pagina met informatie en de pagina met de plaatjes. Neem gerust een kijkje op www.MarioFanSite.nl.ae . Hij is ook bereikbaar via andere namen. En SpongeTown10 van Yoshi-BV is mede-beheerder geworden van MarioFanSite!

Chatroom!

Nu is er ook een DiddyKong12 Chatroom! Hier kun je lekker chatten, zonder in te loggen!

Vers van de Pers! Een nieuwe Mario en Sonic Game!

Deze informatie is echt gloednieuw (geschreven op 22 april 2011)! Ik denk dat ik het als een van de eerste weet. Nietsvermoedend te kijken op MarioWiki.com, zie ik daar staan dat Mario en Sonic weer eens samen gaan sporten! Mario en Sonic at the London 2012 Olympic Games , gaat over de Olympische spelen in London. De Loodgieter en de Egel gaan dit keer het niet alleen doen op de Wii, maar ook op de 3DS!

mensedafsdsfssonicbal

 

Het DiddyKong12 Forum

Vragen over de site, wil je je mening uiten, of iets aan andere mensen vragen? Doe dit via het Forum! Meld je gratis aan, en praat over alle dingen waar je het maar over wilt hebben! Binnenkort op deze site! Waarschijnlijk ga ik de link ook op mijn andere sites plaatsen.

Super Mario 3DS

In dit stukje, dat ook staat op mijn Super Mario Galaxy website, bespreken we de vier screenshots en het Logo van de nieuwste aangekondigde MarioGame voor de 3DS, die waarschijnlijk in 2012 uitkomt (en ik heb een 3DS, dus het interreseerde me). Lees dus snel verder!

Zoals je kunt zien op de Screenshots is het spel van hoge kwaliteit. Het wordt dan ook gemaakt door de afdeling van Nintendo die ook Super Mario Galaxy maakte. Kijk ook nog eens goed naar het logo, De letters lijken best wel veel op die van Super Mario galaxy en dat nog dat staartje, kijk maar goed. Als je kijkt naar het logo van Super Mario bros 3 heeft de 3 van dat spel ook een staartje. En dat was geen toeval want Raccoon en Tanooki Mario kwamen er in voor, twee superhandige transformatie. En 3 en 3DS, dat is toch geen toeval meer? Kijk ook nog eens goed naar het tweede screenshot. Daar staat Mario op een blok die hem waarschijnlijk naar boven brengt. Dit was ook te zien in Super Mario Bros 3. En dat dat 3e screenshot. Zien we daar nou kleine Mario zonder pet? Oké, in Super Mario 64 DS kon ook je pet afgepakt worden door een gier en als je 99 levens hebt bij New Super Mario bros ook. Maar dan dat hij klein is! Dat is nieuw voor een Mario 3D avontuur. Waarschijnlijk krijgt het dan ook powerups, zoals de Mushroom zoals in bros 3. En die vorm van de blokken doet me erg denken aan het eerste level van Super Mario Bros. Maar goed, nu het laatste screenshot. Ziet er niet echt Bros. achtig uit. Wel Galaxy-achtig. En kijk nog maar eens goed naar de munt daarboven. Niks ongewoons? Nou, het lijkt nogal op  een Comet Coin uit Super Mario galaxy 2! Dus mijn conclusie? Ik denk een mix van Super Mario bros. 3 en Super Mario galaxy. Voor nog meer informatie klik je op de volgende link om het in het Engels nog eens te zien.http://www.youtube.com/watch?v=SQhnHBq2yoQ . Dit belooft een hele goede Mario game te worden!

l3d

Meer Sites!

Ik, DiddyKong12, heb weer nieuwe websites gemaakt! Als ik al deze websites af heb, maak ik mijn laatste over Mario Kart Wii. Voor mijn websites kijk je bij de links. Ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben met mijn sites!

www.superpapermario.nl.ae is af!

De site is mede door de inzet van onze geweldige werknemers (alleen ik) heel snel af en erg compleet! Er staat heel veel informatie en Superveel handige Plaatjes! Het gastenboek zal nog wel af en toe gelezen worden. Ik hoop dat nog veel mensen deze site gaan bezoeken en ook Super Paper Mario voor de Wii spelen. Binnenkort ben ik van plan om een site over Ds-en te maken en mijn gehele oude site over te zetten naar webklik, dus blijf kijken bij Nieuws en Updates!

Paper Mario 3DS

Er komt weer een nieuwe Paper Mario uit voor de 3DS. Dit spel is net als de overige delen een RPG met battles. Hier wat screenshots. Paper Mario in 3D is toch alleen al een reden om een 3DS te kopen, toch? Ook al is het een RPG. Ook komt er een Mario Kart 3DS uit.